Care sunt cele mai sensibile zone în procesul de prelucrare și procesare comenzi?

 • procesul de preluare a comenzilor în sine
 • gestionarea și  scăderea stocurilor
 • pregătirea comenzilor
 • generarea AWB-urilor
 • facturarea
 • emiterea sau completarea garanției și documentelor care vor însoți comenzile
 • listarea documentelor
 • închiderea coletului
 • predarea la curier
 • informarea clientului la fiecare pas
 • eliminarea erorilor

Toate punctele de mai sus pot genera potențiale probleme de care ne putem lovi în cazul în care procesăm mai multe comenzi deodată sau când avem un număr crescut de comenzi.
Înaintea ca orice comandă să fie onorată este indicat să pregătim „terenul„!

Ca să poți servi rapid o comandă trebuie să ai un warehouse bine organizat. Chiar dacă încă nu ai o clădire uriașă ci doar un depozit mai micuț este vital să ai un sistem de identificare a produselor.

Este simplu cât ai clipi dar necesită un efort inițial ce merită investit ca să fii pregătit pentru valurile de comenzi care urmează. Softul nostru are un modul de imprimare coduri de bare pentru produsele care nu au cod sau dacă ai nevoie să etichetezi rafturile unde ții produsele. Este important ca din momentul recepției produsele să ajungă la locurile lor.

Astfel în aplicație poți introduce deja la definirea produselor un identificator de warehouse, adica hala, sala, rândul și raftul pe care se află produsul.

Centralizarea comenzilor web este extrem de ușor de realizat deoarece noi configurăm conexiuni cu site-uri și marketplace-uri și aplicația va trage automat comenzile într-o singură listă centralizată.

După preluarea comenzilor bineînțeles stocul din gestiune scade, și noile stocuri se vor trimite automat către toate platformele interconectate astfel imediat după ce vine o comandă de pe orice platformă, toate site-urile primesc actualizările de stoc și evităm comenzile duplicate.

Se emit bonurile de vânzare (acestea scad stocul din gestiune și se eliberează rezervările de stoc).

Emiterea bonurilor este complet automatizată, astfel încât programul autogenerează bonul de vânzare.
Pe baza bonului de vânzare putem lista un pickerlist, un document care conține datele comenzii, clientul și ce produse trebuie culese pentru comandă.

Am ușurat și am automatizat și imprimarea, Pickerlist-ul poate fi imprimat automat din cloud pe o imprimantă în orice locație, facilitatea Printer Queues vă vine în ajutor.

După ce toate produsele sunt adunate putem să le scanăm pentru a valida comanda. Astfel greșelile vor putea fi eliminate cu ușurință! Validarea coletelor este urmată de generarea AWB-urilor care este floare la ureche cu noi!

Coletele pot fi predate curierului ales, moment în care scanăm în sistem cu un pikk și se închid comenzile cu un SMS sau mail trimis la client în mod automat.

Pickerlist-ul — pașaportul coletelor trimise în siguranță!

Organizează-ți produsele în depozit pentru a eficientiza procesul de pregătire a coletelor!

Programează o prezentare a aplicației și vezi cum îți putem noi organiza procesul de prelucrare a comenzilor!

Please follow and like us:
Ofertă specială Cyber Monday

AI ÎNTREBĂRI?